Inkoop- en contractmanagement

Connected Worlds voert zowel het inkoop- als contractmanagement uit voor smart gerelateerde vraagstukken en heeft ervaring met het gehele inkoopproces voor integrale smart city vraagstukken en de onderliggende thema´s zoals openbare verlichting en mobiliteit.

Voor het bepalen van de strategie voor het inkoop- en contractmanagement op smart city vraagstukken staat voor Connected Worlds de businesscase centraal. Essentiële onderdelen zijn verder stakeholdersmanagement, risicomanagement, contractbeheersing en marktontwikkeling.

Specifiek contractmanagement gaat volgens ons verder dan het juridische kader.  Het heeft ook betrekking op de relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, waarbij samenwerking, vertrouwen en openheid centraal moeten staan. Als Connected Worlds hebben we focus om de verschillende disciplines en fases binnen het smart domein met elkaar te verbinden en er een optimaal samenwerkend geheel van te creëren.

Inkoop- en contractmanagement

In het bijzonder hebben wij kennis van er ervaring met state-of-the-art contractvormen (oa. allianties, PPS overeenkomsten en concessies), contractmanagement aan de opdrachtnemerszijde (de doorvertaling van de filosofie van de hoofdovereenkomst naar de onderliggende contracten) en contractmanagement bij opdrachtgevers (inkoopstrategie, doorvertaling naar aanbestedingsdossier, system engineering, risicomanagement, systeemgerichte contractbeheersing, best value procurement).

Kijk hier voor enkele referentieprojecten.