Hoe we werken

We brengen letterlijk werelden bij elkaar, zoals de ICT en bouwwereld. Afhankelijk van de opgave, vraagstelling of opdracht stellen we een team samen met specialisten op diverse domeinen. Dat team werkt volgens de kernwaarden van Connected Worlds, daar besteden we veel aandacht aan. Maarten en Hans zorgen ervoor dat het team de afspraken nakomt en het resultaat oplevert dat is afgesproken.

Netwerkeconomie

Connected Worlds hanteert een moderne manier van samenwerken in een netwerkplatform dat actief en gericht werkt aan de realisatie van opgaven. Dankzij de flexibiliteit van de organisatievorm en de stabiliteit van de aanpak zijn we in staat het juiste team samen te stellen. Van één gespecialiseerd persoon tot multidisciplinaire teams voor complexe opgaven.

We werken met mensen die we kennen en vertrouwen, die bewezen hebben inhoudelijk bij te kunnen dragen en te passen bij dat waarvoor Connected Worlds staat. We scouten actief voor een goede aanwas en werken gestructureerd aan het onderhouden van ons uitgebreide netwerk.