Smart City Workshops

Connected Worlds biedt diverse Smart City workshops aan die relevant zijn voor de smart city ontwikkeling. De workshops zijn geschikt voor zowel bedrijven als overheden.

Onderstaand enkele van onze workshops

Smart City Roadmap workshop

In de Smart City Roadmap Workshop maakt een Smart City team de basis van een roadmap of scherpt deze verder aan. Bij deze 1-daagse workshop wordt gebruik gemaakt van het Smart City Maturity Model inclusief het online Smart City Assessment.

Aan de Smart City Roadmap Workshop kunnen circa 10 personen van één organisatie deelnemen. De workshop wordt op locatie gehouden.

Workshop innovatief inkopen

De beschikbare en gewenste innovaties op het gebied van Smart City vragen om een andere manier van inkopen. De professionals van Connected Worlds en partnerbedrijf To Interface, specialisten op het gebied van o.a. inkoop- en contractmanagement, bieden een 1-daagse workshop.

Workshop Probleemanalyse

Waarom een team of organisatie vastloopt is soms niet duidelijk aan te geven. In deze probleemanalyse workshop van slechts een halve dag krijgen alle deelnemers aan de workshop een duidelijk beeld hoe de problemen opgelost kunnen worden. Aan de hand van 9 onderwerpen die de kracht van een organisatie bepalen, wordt duidelijk waar het knelpunt ligt. Er kunnen maximaal 8 personen aan de workshop deelnemen waarvan een de leidende rol van het team heeft.

Vraag hier meer informatie aan voor een van de workshops.