Tender- en BPKV management

Tenderen draait volgens ons om het binnen een korte tijd realiseren van een unieke samenwerking waarbinnen een winnende aanbieding ontwikkeld wordt. Dit dynamische proces draait om het vinden van de juiste partners en – minsten zo belangrijk – het vinden van de juiste mensen binnen het tenderteam. Het gaat om de vertaling van de klantvraag naar een passende aanbieding waarbij Connected Worlds zich onderscheid in:

  • Bewezen expertise in onze werkvelden
  • De ontwikkeling van een winnende strategie op basis van een heldere visie en een gedegen businesscase, waarin de EMVI-criteria optimaal ingevuld kunnen worden
  • Stakeholderanalyse waarbij de eindgebruiker centraal staat
  • Procesmatige sturing op de tender met verbinding naar de inhoud.
  • Verbinden van disciplines, fases en mensen met elkaar; zowel binnen het tenderteam als in de relatie met de klant/ opdrachtgever

BPKV aanbestedingen

Naast tendermanagement ervaring heeft Connected Worlds specialistische kennis op het gebied van BPKV (Beste Prijs Kwaliteit Verhouding) aanbestedingen waarbij gunning plaats vindt op basis van prijs en kwaliteit. We leveren ondersteuning bij het opstellen van BPKV-kwaliteitsdocumenten.

Connected Worlds bepaalt niet alleen de winnende strategie voor inschrijvende partijen, maar schrijft ook onderscheidende en kwalitatief uitstekende plannen (van aanpak). Plannen die gebaseerd zijn op de ideale mix van maximale benutting van de kennis en kunde van de inschrijvende partij, de juiste bepaling van de wensen van de opdrachtgever, en onze eigen praktijkervaringen en risicobewustzijn.