Versterking gezocht


Ben jij de versterking die we zoeken?

Connected Worlds is een jong en innovatief bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de openbare ruimte door het uitvoeren van eigen programma’s, uitvoeren van ‘smart city’ projecten en tendermanagement.


Als Disciplineleider Digitalisering help jij onze opdrachtgevers aan publieke of private zijde om strategische keuzes te maken voor de digitale component binnen zeer aansprekende en vaak complexe projecten voor de fysieke leefomgeving in Nederland.
Klik op de link voor meer informatie over deze uitdagende innovatieve functie: Disciplineleider Digitalisering voor programma’s, tenders en projecten


Inkoop- contractmanager Digitalisering. Als Inkoop-/Contractmanager Digitalisering aan Opdrachtgeverszijde (meestal overheid) ben je verantwoordelijk voor het organiseren en sturen van het inkoopproces en contractmanagement van digitaliseringsprojecten voor de fysieke leefomgeving.
Klik op de link voor meer informatie over deze uitdagende innovatieve functie: Inkoop- Contractmanager digitalisering


Binnen de projecten die we uitvoeren verzamelen we grote hoeveelheden niet persoonsgebonden gegevens om de openbare ruimte te verbeteren. Jij bent verantwoordelijk om de data te verzamelen, in onze systemen te verwerken en te visualiseren zoeken we een all round IT-er met data analyse kennis en interesse in IoT.
Klik op de link voor meer informatie over deze zelfstandige functie: IT-er met data aspiraties


Kijk hier voor meer referenties

Of lees het blog