Versterking gezocht

Connected Worlds is een jong en innovatief bedrijf met veel ervaring in huis voor het verbeteren van de openbare ruimte door het uitvoeren van eigen programma’s, uitvoeren van ‘smart city’ projecten en tendermanagement. Altijd met een digitale component.
*  Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld. Connected Worlds werkt op exclusieve basis samen met gerenommeerde bureaus.


Programma-/ projectmanager Transities

Als programmamanager/projectleider Transities help jij onze opdrachtgevers aan publieke of private zijde om strategische keuzes te maken voor de digitale component binnen zeer aansprekende en vaak complexe projecten voor de fysieke leefomgeving in Nederland. Klik op de functietitel voor meer informatie.


Projectleider

Als projectmedewerker of assistent projectleider (voor grote projecten) ondersteun je projectleiders en programmamanagers in complexe en uitdagende projecten. Projecten zijn gerelateerd aan data/ICT- en een bouwopgaven met opdrachtgevers in de commerciële en overheidswereld en hebben meestal een grote innovatieve component. Een afwisselende functie waar je een belangrijke rol vervult bij de realisatie. Klik op de functietitel voor meer informatie.


Inkoop- contractmanager Digitalisering

Inkoop- contractmanager Digitalisering. Als Inkoop-/Contractmanager Digitalisering aan Opdrachtgeverszijde (meestal overheid) ben je verantwoordelijk voor het organiseren en sturen van het inkoopproces en contractmanagement van digitaliseringsprojecten voor de fysieke leefomgeving. Klik op de functietitel voor meer informatie.