Menu

Onze kernwaarden

TRANSFORMATIEF

Onze focus ligt op de transformatie. Dit houdt in dat we onszelf hebben aangeleerd om open te staan voor andere perspectieven en nieuwe ideeën. Dit brengt ons tot innovatieve ideeën en oplossingen die het mogelijk maken om de onderliggende oorzaak van een probleem of uitdaging te veranderen, met als doel om blijvende verandering te weeg te brengen.

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP EN LOYAAL AAN DE OPGAVE

We leggen op persoonlijk niveau contact met wie we samenwerken. Deze persoonlijke betrokkenheid is een krachtige motivator om actie te ondernemen. Dit geeft betekenis aan de opdracht, maakt het werk nog leuker en resulteert in het behalen van een nog hogere kwaliteit.

ONDERNEMEND MET LEF

Ondernemen vraagt om innovatie en creativiteit. Dit houdt in dat we niet bang zijn om buiten de lijntjes te kleuren om het gestelde doel te bereiken. We durven te investeren in het behalen van het juiste resultaat ook als ideeën en perspectieven schuren.  Het delen van deze ideeën en het luisteren naar die van een ander zorgt ervoor dat we een efficiënte uitvoering kunnen garanderen.

Vacature – Transitiemanager Digitalisering

Je lost maatschappelijke relevante vraagstukken op in de fysieke stedelijke leefomgeving door beleid en inzet van technologie bij elkaar te brengen. Je helpt organisaties van binnenuit bij de transformatie naar data-gedreven werken. Op deze manier draag jij samen met je collegae concreet bij aan een inclusieve en duurzame leefomgeving. Spreekt dit aan? Dan kan Connected Worlds je volgende stap zijn.

Wat we je bieden

Een plek waar je een maatschappelijke bijdrage levert. Een vriendelijke, warme sfeer met aandacht voor elkaars successen en uitdagingen, talenten en ideeën. En natuurlijk:

  • Een uitdagende werkplek met een mooi salaris.
  • 32 verlofdagen.
  • Een mobiliteitsoplossing die bij jou past, OV-kaart of leaseauto, en natuurlijk een telefoon naar keuze en een laptop.
  • Een pensioenregeling waaraan wij 60% aan bijdragen en een arbeidsongeschiktheidsverzekering.
  • Veel mogelijkheden om persoonlijk ontwikkeling en professioneel te blijven groeien via bijvoorbeeld inhouse workshops en trainingen.

Jouw talenten

De verbinding aangaan zit in je bloed, net als je nieuwsgierigheid naar nieuwe mogelijkheden en kennis. Je hebt een ondernemende mindset, die leidt tot resultaatgerichtheid en professionaliteit. Verder heb je:

  • Een opleiding zoals transitiemanagement, sociologie, bedrijfskunde of ICT afgerond.
  • Ervaring in project- en/of programmamanagement binnen de overheid, technologie- of advieswereld.
  • Kennis van werken binnen de lokale overheid (is een pluspunt).
  • Sterke communicatieve en analytische skills, je weet door goed te luisteren dingen snel te doorgronden.
Bekijk de vacature

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.