Menu
Werkveld

Smart City

Een belangrijk deel van ons leven speelt zich af in de openbare ruimte. Die ruimte staat onder druk met name voor onze gezondheid en veiligheid. Door digitale technologie in te zetten zijn we beter in staat om de problemen te duiden en het resultaat van de oplossing te volgen. Ofwel de stad transformeert in een Smart City.

Connected Worlds is gespecialiseerd in het uitvoeren van digitaliseringsprojecten in de openbare ruimte, en alles dat daar bij komt kijken. Die uitgebreide ervaring is opgedaan door beleidsstukken te schrijven zoals voor de Vitale Digitale Infrastructuur, programma’s te ontwikkelen en uit te voeren zoals het Nationaal Smart City Living Lab, door ecosystemen te ontwikkelen en digitaliseringsprojecten uit te voeren. We werken daarbij voornamelijk voor gemeenten. Wat logisch is gezien hun verantwoordelijkheid voor de openbare ruimte.

Recente projecten waar we trots op zijn dat we daar aan hebben mogen bijdragen zijn bijvoorbeeld de BBA en het programma GastVeilige Bedrijventerreinen met de proeftuin op het bedrijventerrein Hazeldonk voor de gemeente Breda, de Smart City Monitor voor de gemeente Den Bosch.

Connected Worlds vervult in de Smart City projecten vaak een sleutelpositie.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.